HomeTestimonialsForumThe BlogFree Download!
Discover The Divine Truth Forum : General Forum
This is a general forum for discussion and topics of all kind. Feel free to introduce yourself here. 
Goto Thread: PreviousNext
Goto: Forum ListMessage ListNew TopicSearchLog In
nike vapormax turquoise wit
Posted by: ardracora (IP Logged)
Date: November 10, 2017 09:33PM

https://smhttp-ssl-33667.nexcesscdn.net/manual/wp-content/uploads/2017/07/Nike-VaporMax-Red-Edition-Kicks-On-fire.jpg

Eerdere Air Max-modellen behandelden de Airbag meer als een matras onder de voet. De nike vapormax turquoise wit maakt van het concept meer een motor, waarbij de lucht als zuigers langs de zool functioneert en ondersteuning en flexibiliteit biedt waar hardlopers het het hardst nodig hebben. Hierdoor is de sneaker licht, extreem responsief en buitengewoon flexibel. Het bovenwerk van FlyKnit is verstevigd met Nike's FlyWire-vetersysteem voor een nauwsluitende pasvorm, waardoor het een stap dichter bij het werken komt, in volledige harmonie met het lichaam.

Het ontwerp is perfect: zo comfortabel, licht en flexibel dankzij zijn flyknit-technologie, die eigenlijk geweldig is omdat hij zich perfect aanpast aan de breedte en vorm van de voeten. Dankzij de nieuwe Air Max-zool voelt het alsof je letterlijk in de lucht loopt! We zijn helemaal klaar voor het zomerseizoen, zowel voor sport als voor dagelijkse vrijetijdskleding. Afgezien van hardlopen, droegen we ze ook tijdens een wandeling door de stad. Ik besloot ze te stylen met mijn zomerjurk, ik denk dat ze allebei heel goed samenwerken en Mauricio met zijn korte broek en favoriete lichtroze trui, die goed past bij de Glacier Blue van de hardlopers. Of je ze nu opmaakt met een korte broek, denim of een jurk, de nike vapormax dames schoenen is absoluut een goede keuze en de lichte kleur is perfect voor de zomer! Wat vindt u er van?

Nikes heetste sneaker van het jaar, de nike vapormax blauw roze krijgt een klassieke colorway die geen onbekende is voor Nike-schoenen. Toevoegen aan Nike's "Oreo" line-up is nog een andere iteratie van de favoriete kleurencombo die wordt gebruikt op de Nike Air VaporMax die deze keer 'Cookies and Cream' heet. Het gehele bovenwerk heeft de kenmerkende zwart-witte kleurtinten die zijn gemaakt in Flyknit. Terwijl het Oreo 1.0-paar werd gedomineerd door wit met zwarttinten, is dit paar het tegenovergestelde, aangezien zwart het grootste deel van de schoen bedekt en wit als de accentkleur.

Deze nieuwe nike vapormax lichtblauw heren-zool is gecombineerd met een volledig Flyknit-bovenwerk dat helpt bij het creŰren van een precieze pasvorm, comfortabele ondersteuning en de sneakers lichtgewicht houdt. Als u van het kussen met kussens van een Air Max houdt en op zoek bent naar een betere energierespons, is de VaporMax alles voor u.Vorige Air-units waren ge´soleerd met een rubberen laag die de duurzaamheid heeft helpen verbeteren. De VaporMax Air-unit is een op zichzelf staande buitenzool. Deze nieuwe buitenzool is opnieuw vormgegeven om de flexibiliteit en elasticiteit te vergroten. Door de duurzaamheid is de traditionele schuimzool in zijn voorgangers overbodig.

http://www.maxultrabe.com/Sorry, only registered users may post in this forum.